جاکلیدی چرمی PSH-B12

۵۰,۰۰۰ تومان

قیمت طلایی:50000تومان

قیمت نقره ای:45000 تومان

استعلام قیمت و سفارش عمده

برای استعلام موجودی، قیمت روز و خدمات چاپ، با واحد فروش در ارتباط باشید.

مشاوره و سفارش مشاوره و سفارش
پاسخ‌گویی برای سفارش‌های عمده و تبلیغاتی
0 People watching this product now!
توضیحات

جاکلیدی چرمی PSH-B12 از جنس چرم مصنوعی، یک انتخاب عالی برای افرادی است که به دنبال یک محصول با کیفیت و زیبا هستند. این جاکلیدی با طراحی منحصر به فرد و جذاب خود، به راحتی می‌تواند به عنوان یک اکسسوری شیک و هدیه تبلیغاتی و کاربردی در زندگی روزمره شما مورد استفاده قرار گیرد.

این محصول در سه رنگ زیبا و متنوع طلایی و نقره‌ای در قسمت فلزی تبلیغاتی عرضه می‌شود که به آن جلوه‌ای خاص و لوکس می‌بخشد. جنس چرم مصنوعی استفاده شده در این جاکلیدی، علاوه بر زیبایی، از دوام و ماندگاری بالایی برخوردار است و می‌تواند به خوبی در برابر شرایط مختلف محیطی مقاومت کند.

جاکلیدی چرمی PSH-B12 به راحتی می‌تواند کلیدهای شما را سازماندهی کرده و از گم شدن آن‌ها جلوگیری کند. همچنین، طراحی ارگونومیک آن باعث می‌شود که استفاده از آن بسیار راحت و آسان باشد. این محصول نه تنها یک وسیله کاربردی است، بلکه می‌تواند به عنوان یک هدیه مناسب برای دوستان و عزیزان شما نیز در نظر گرفته شود.

با انتخاب جاکلیدی تبلیغاتی چرمی PSH-B12، شما نه تنها یک محصول با کیفیت را خریداری می‌کنید، بلکه به زیبایی و نظم در زندگی روزمره خود نیز کمک می‌کنید.

قیمت طلایی:50000تومان

قیمت نقره ای:45000 تومان

نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “جاکلیدی چرمی PSH-B12”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *